TMB 2017, godt eller dårligt?

IMG_20170423_151354_990.jpg

Lige nu i skrivende stund blæser vinden med fuld styrke over Bornholm og med 12-15 m/s er der kun enkelte store både som har taget chancen på læsiden af øen for at få trollinggrejet søsat. Det er dog svære forhold og den seneste tid har generel budt på mange dage med hård vind, sådan at vandet omkring øen er godt rørt rundt hvis man kan sige det sådan og de ellers gode “bobler” med lidt varmer vand er væk. 

Så for at sige det lige ud, laksen er overalt og det er svært at sige noget sikkert om hvor de er, men finder man dem og får en af disse sølvblanke torpedoer på krogen så stopper vægten i de her dage yderst sjældent på under 10 kg! I de dage hvor vinden har lagt sig og det har været muligt at fiske hvor man gerne vil, så har der været alt fra 12- 20 kg ombord hos de heldige. 

Så med disse udsigter og nogle ret fine og især rolige vinddage i den her uge, så lover det godt for Trolling Master Bornholm. 

Det er her at den største fisk udløser den eftertragtede førsteplads, men der er også andre præmier som lokker de ca. 350 til østersøens perle. 

En af de heldige som i dagene op til konkurrencen er fra Sverige, og med hele 15,1 kg er fisken heller ikke en af de mindste. 

Læs mere om oplevelsen i det nye nummer af Sportsfiskeren.