God afslutning på Møn

knud_0.jpg

Efter en uges fiskeri på Møn var det en dødtræt Knud Dalgaard, der vendte hjem til Helsingør lørdag den 8. april. Sammen med sin kammerat Donald fra Randers var han rundt på næsten alle pladser, hvilket jo indebærer en masse ture op og ned ad lange, stejle trapper.Den fiskemæssige status ved ugens afslutning sagde 18 havørreder pænt fordelt med ni til hver. De første dage havde budt på svært fiskeri med en masse drivende ålegræs i vandet, og det var først fredag, de for alvor fik hul på bylden.

- Vi var på Brunhoved om torsdagen og blev enige om, at det skulle prøves igen fredag, da strømmen ville ændre sig, og det holdt også stik. Alt græs var væk, og stedet osede af fisk. Jeg fik seks ørreder med den største på 3,75 kg, en utrolig fight med fisk ud af vandet, fortæller Knud, som fangede alle sine fisk på en 2-bissen wobler.

Lørdag var det drivende ålegræs tilbage på pladsen, men med korte kast og indtagning med strømmen kunne han lige netop fiske på en kort strækning, og det gav fin lille tyksak, inden turen gik retur til Helsingør.