Fantastisk time på Møn

olemartin2.jpg

Da Ole Martin Gilbu fra Norge besøgte Møn i marts sammen med nogle fiskekammerater, oplevede de fint fiskeri, så Ole var ivrig efter at komme tilbage igen. Resultatet blev, at han fik overtalt familien til at tage med på påskeferie på Møn, så Skærtorsdag var han tilbage på pladserne.De første dage bød på meget vind og svære forhold, så det gav ikke mange fisk. Vinden betød hvidt vand på hans foretrukne pladser nedenfor den hvide klint, men lørdag valgte han alligevel at give det en chance, selvom han mødte et par tyskere, som erklærede, at vandet ikke var fiskbart.Det skulle hurtigt vise sig, at tyskerne ikke havde ret.

- Fisket meg utover, og etter ca. 5-6 kast så jeg en stor fisk et stykke ut for meg. Fikk lagt kastet i samme retning, men manglet vel rundt fem meter for å komme helt ut. Begynte inntrekket ganske kjapt. Så suger det seg på, og jeg merker, det er stor fisk. Den slipper, men jeg fortsetter å trekke et par ganger, og da biter det på igjen. Helt sykt deilig når de større fiskene tar og setter i gang, skriver Ole Martin Gilbu på sin blog og fortsætter: Dette opplevde jeg tre ganger i løpet av en time, der minste var ca. 3,3 kg og største 3,7 kg +. Disse leverte noen syke fighter, og jeg fikk se en del av backingen på to av de. DET er deilig det…  En helt syk opplevelse. 

Ole understreger, at selv om han har oplevet meget op gennem sit lystfiskerliv, var denne oplevelse en af de største, og indenfor havørredfiskeri den absolut største.
Dagen efter var vinden aftaget, og Ole prøvede en anden stækning, hvor vandet var klart. Her fik han syv mindre fisk op til 1 kg, og nu glæder han sig bare til næste gang, turen går sydpå til Møn.
Læs hele hans beretning på hans blog.