Bedste laksestart i Gudenå nogensinde

IMG_0208.JPG

Her en lille up-date på det fremragende laksefiskeri vi har oplevet på Bjerringbro-foreningens (BSFs) vand igennem forårssæsonen, skriver formand Jon Rose.

Vi har haft en start på laksefiskeriet, der ikke er set før på BSFs vand. Indtil den 4. april er der registreret 69 stk. blanke opgangslaks. Fine fisk uden garnskader med en gennemsnitsvægt på 8,0 kg. 

Samlet er der fanget 553 kg! Der er 7 laks over 10 kg indmeldt, med den største indtil videre på 12,7 kg.  Alle zoner fisker godt. Vore gode kolleger i Langå Sportsfiskerforening har også haft et godt forår med en del laks. Til sammenligning var der sidste år på samme tid fanget 22 laks. 

Billeder af mange af laksene kan ses på www.bjerringbro-sportsfisker.dk , hvor de fangne fisk skal registreres senest 5 dage efter fangsten eller på vores facebookhjemmeside: Bjerringbro og Omegns Sportsfiskerforening.

Her fra 1. april er der åbnet op for dagkortfiskere også, og der ses masser af fisk i åen. Vores forventning er, at dette fremragende fiskeri vil fortsætte noget tid endnu.

Fiskeriet har selvfølgeligt også fået mange mennesker til åen. Hidtil uden de store problemer, så fra foreningen skal der også lyde en stor tak til vore medlemmer for at være rigtigt gode til at parkere på de afmærkede pladser samt at give kollegerne plads ved åen.

Vedhæftet billede af den sidst fangede fisk fanget af Jan Ottesen. En laks på 94 cm og 9 kg fanget på reje på zone 5, slutter Jon Rose.