Tre timers Bonanza-fiskeri

niels_0.jpg

Da Gorm Andersen fra København fiskede på en sjællandsk kyststrækning mandag den 6. marts, oplevede han tre timer med rent Bonanza-fiskeri.

Han startede med den stang, hvor der sad en Snurrebasse for enden af linen, men det var først da han skiftede til stangen med bombardaflåd og to fluer, der kom gang i tingene. I første kast var der dobbelthug, og så fortsatte det ellers de næste tre timer. 

Resultatet blev 21 fisk i hånden. De lå på 35- 53 cm, og undervejs var der fire dobbelthug. Alle fisk blev genudsat, og syv ørreder, hvor af to var rigtig store, klarede selv at slippe af krogen under fighten.

Gorm nåede midt i løjerne at ringe til sin fiskekammerat Niels Jørgen Mathiesen, der hurtigt kom til pladsen, og i hans første kast fik han en flot blankfisk på 72 cm og 3,5 kg.