IMG_1483.JPG

TMB alias Trolling Master Bornholm melder i dag udsolgt og alle de planlagte 350 pladser er dermed besat. Man skal dog ikke fortvivle helt hvis man har sat sig for at prøve lykken og være med i 2017. For som altid oprettes der en venteliste som giver mulighed for at være med i konkurrencen i tilfælde at nogen må melde fra. Så hold dig opdateret på TV2 Bornholms hjemmeside hvis du leger med tanken om at deltage. 

Det lader også til at der i år må sættes nogle flere forskellige flag op på havnen i Tejn for det er ikke kun længere både herhjemme fra som stiller op bland dem fra Sverige, Norge, Finnland og Tyskland. For nu er der også et Amerikansk hold som stiller op fra et populært fiskeprogram. Hvad der præcis venter solskinsøen fra USA-fronten vil vise sig den 26. April når Trolling Master Bornholm skydes i gang.