Sportsfiskerforeningen ALS afholder FISKEWEEKEND - med favoralbelt tilbud til nye medlemmer

alssund 011_edited-5.jpg

Så er foråret lige på trapperne og Sportsfiskerforeningen ALS indbyder igen til deres store fiskekonkurrence FISKEWEEKEND i dagene 7. til 9. april. 

Tilbud til nye medlemmer
Sportsfiskerforeningen Als har i forbindelse med konkurrencen et tilbud til nye medlemmer – udet foreningen tilbyder at give dig prisen for dine deltagerkort i rabat på første års medlemskab af foreningen. Ved køb af 5 deltagerkort, får man det ganske gratis. Tilbudet gælder for ikke-eksisterende medlemmer og kan kun benyttes en gang per person. 
Kontakt kasserenen på tlf.: 74 42 46 24

Foredrag torsdag aften
Som oplæg til konkurrencen holder René Gerken fordrag aften den 6. april i foreningens klubhus på adressen Verdens Ende 14, Sønderborg. René fortæller og viser film og billeder fra sit arbejde som rejseleder og fiskeguide.

Nogle få Praktiske informationer
Konkurrencen starter fredag kl. 00.00 og slutter søndag kl. 16.30. Indvejning på Sønderborg Vandrehjem, Kærvej 70 i Sønderborg på disse tidspunkter:
Fredag og lørdag kl. 18.30 – 19.00- Søndag kl- 16.00 – 16.30.

Deltagerkort kan indtil konkurrencestart købes hos MacNab, Brag Søsport og Fiskeriartikler samt hos P & G Fishing i Sønderborg eller indløses ved indbetaling til Kreditbanken (læs plakat for nærmere information.

Fisken skal være fanget på lovlig vis fra strandm mole, kajanlæg eller bro i et af følgende fiskevande: Kysten rund St. Okseø, Als, Barsø og Årø samt den jyske østkyst fra den dansk/tyske grænse til Kolding Havn. Fisk fanget fra båd, flydering eller lignende kan ikke deltage.

Deltagenede fiskearter er gruppe 1: Havørred og laks. Gruppe 2: Regnmbueørred. Gruppe 3: Hornfisk, ising, pighvar, rødspætte, sej, skrubbe, torsk og ålekvabbe.

For endnu flere informationer: læs plakaten

Bilag

fw2017program.pdf