Pladsskifte gav storørred

gorm3.jpg

Da Gorm Andersen besøgte Stevns onsdag den 15. marts sammen med sin kammerat Asbjørn, lagde de ud på en plads, hvor der ikke var så meget vind. Efter et par timer måtte de erkende, at der heller ikke var mange fisk, så i stedet fandt de en anden plads med mere vind og grums i vandet.

- Asbjørn hev hurtigt to flotte ørreder. Den ene en farvet og den anden en lille blank, som blev genudsat. Vi var begge sultne, så vi ville lige have en bid mad, men inden den stod for skud, faldt hugget i et langt spinstop, fortæller Gorm og fortsætter: Overfladen blev levende, og mit bombardaflåd og flue blev flået rundt i vandet. En kæmpefisk viste sig. Adrenalin pumpende, og fisken tog hidsige udløb og røg rundt i vandet. 

Efter en intens fight med flere udløb og spring kunne Gorm endelig lande fisken, som med sine 4,6 kg og 70 cm var ny personlig rekord.