Massivt hug tæt på land

IMG_1832.JPG

Fredag den 10. marts havde Steffen Bak Schultz fra Ballerup tidligt fri fra sit arbejde, og kursen blev sat mod Stevns, hvor han mødtes med en af sine venner, der allerede havde fisket en længere strækning af. Forholdene var rigtig fine, men der havde ikke været nogen fisk.

- Vi fiskede en times tid mod skumring, og pludselig falder der et massivt hug 10 meter fra mig. Jeg bliver hurtigt klar over, at det er en god fisk, som tager massive udløb og er efterfølgende ude af vandet flere gange. Efter 10-12 minutter glider den over netrammen og jeg kan konstatere, at det er en mulig ny personlig rekord, fortæller Steffen.

Fisken, der var kroget så godt, at den aldrig var røget af, blev fanget på en 2-bissen kystwobler. Den vejede 5,6 kg og målte 77 cm og var dermed ny personlig rekord for Steffen.

IMG_1826.JPG