Lørdag går det løs i Odense

odense frederik vinder 1_0.jpg

Lørdag morgen går det igen løs i Odense Inderfjord og Odense Å. Begge områder har været lukket for alt fiskeri efter ørreder hele vinteren – medens man i åen har kunnet fiske efter for eksempel gedder.

For en uge siden var der solgt omkring 200 af de særlige fiskekort, der skal til hvis man vil fiske i åen på premieredagen og hvis man - ved fiskeri i inderfjorden - vil deltage i konkurrencen om de mange, fine præmier.

De sidste dage plejer vi at sælge rigtig mange fiskekort. Samtidig tager vi nogle fiskekort med derud, så folk kan købe på pladsen indtil kl. 10, fortæller Dan Nielsen, formand for Odense Å Sammenslutningen – der arrangerer premierekonkurrencen og i øvrigt har fiskeretten i det meste af åen.

Ellers kan disse fiskekort købes i odenseanske grejforretninger og i Tommerup Jagt og Fiskeri. De koster 150 kroner for voksne og 50 kroner for juniorer.