Lakseeventyret fortsætter i Gudenå (1)

unnamed.jpeg

Det tidlige forårsfiskeri i nedre Gudenå er det bedste i flere år og vækker genklang blandt danske og udenlandske laksefiskere.

Alene den sidste uge er der tilmeldt 25 blanklaks (samt en del fine strømgedder og en håndfuldt nedfaldslaks) på Bjerringbro-foreningens smukke, sølvrandede vand. Der er fanget fisk på alle seks zoner og på alle legale metoder undtagen orm.

Fem af fiskene vejer over 10 kilo med Jakob Klitgaards kæmpe på 12.7 kilo fordelt på 108 cm fanget på spinner på zone 5. Den næststørste er på 12,5 kilo og 111 cm. fanget af Harry Christiansen ligeledes på spinner på zone 5.

Desuden har Bruno Kolding og Kristian Heller taget en laks hver på 10,3 kg , hvor førstnævnte er taget på spinner på zone 6 og Hellers på flue på zone 2. Endelig har Mik Prinz fluefanget en prægtig blankfisk på 10,2 kilo på zone 2.

Se de mange imponerende fangst-fotos på foreningens .

PS. Mærkeligt at lodsejerne ovenfor Tangeværket ikke kræver en effektiv passagemulighed forbi værket og søen, så de kan få del i det fantastiske fiskeri, medvirke til at gøre fiskeriet endnu bedre og opnå en solid prisstigning på deres fiskevand.