Giv børnene en gratis fiskeoplevelse i påsken

påskeFZ.jpg

Fishing Zealand inviterer i samarbejde med Iglekær Put & Take, Kaldredgård Put & Take og Ørsted Fisk & Golf traditionen tro børn på gratis fisketur i påsken. Her stilles alt lige fra fiskevand, fiskegrej og fiskeguider gratis til rådighed.

- Vi er meget glade for vores samarbejde med put & take-søerne, da det giver en superfin mulighed for at få en masse børn ud at fiske. For at skabe nye lystfiskere er det vigtig at give børn mulighed for at stifte bekendtskab med lystfiskeri og natur. For fjerde år i træk tilbydes børn gratis fiskeri i påsken. I år er der tre arrangementer at vælge imellem, fortæller de tre FZ-guider Keld, Tue og Claus.

Tilbuddet gælder for børn op til 12 år. Det eneste, der kræves, er, at man tilmelder sig og er ledsaget af en voksen. Ønsker den voksne at fiske, skal der naturligvis indløses fiskekort.
Her er de tre arrangementer, man kan vælge imellem: 

Torsdag den 13. april 2017, kl. 10-13 byder Kaldredgård Put & Take og Fishing Zealand guiden Claus Eklundh Christensen på gratis fiskeri.
Tilmelding til denne dag skal ske her.

Lørdag dag den 15. april 2017, kl. 10 -13 byder Iglekær Put & Take og Fishing Zealand Guiden Tue Blaxekjær på gratis fiskeri.
Tilmelding til denne dag skal ske her.

Mandag den 17. april 2017, kl. 10-13 byder Ørsted Fisk & Golf og Fishing Zealand Guiden Keld Juul Michaelsen på gratis fiskeri.
Tilmelding til denne dag skal ske her.

Der er et loft på 30 børn til hvert arrangement, så tøv endelig ikke for længe med tilmeldingen. Tilmelding skal gøres via bookning hos fishtrip.dk.

Fishing Zealand stiller ved hver af søerne med alt nødvendigt fiskegrej samt certificeret fiskeguider og instruktører, der vil hjælpe til og instruere børnene i at fiske. Der vil derfor være rig mulighed for at fange lidt tips og tricks i forhold til Put & Take fiskeri – og fiskeri generelt. 

Abu Garcia og OGP har doneret fiskegrej til Fishing Zealands børne- og ungearbejde, så selv børn uden fiskegrej har mulighed for at deltage i disse arrangementer.