Fremgang for tørfluerne ved Aalestrup Open

Vindere.jpg

Årets udgave af fluebindingskonkurrencen Aalestrup Open blev igen et tilløbsstykke og der blev i alt indleveret 46 velbundne fluer fordelt på de seks klasser, som det fremgår af resultatlisten, hvilket er én flue mere end i 2016. Tør- og vådfluer var bedst repræsenteret, mens Amalie Nielsen, der forleden blev juniordanmarksmester på FFFDs fluemesse i Kolding, stillede op solo i juniorklassen.
 
Amalie viste dog sit værd ved samtidig at binde sig til førstepladsen i tørflueklassen med en perfekt majflue bundet som spent spinner. Unge Rasmus Wölck demonstrerede også sit store talent ved at snuppe to førstepladser i henholdsvis geddeflue- og kystflueklassen, mens Kent Korgaard Andersen løb med hele tre andenpladser. Resultatlisten rummede i øvrigt en smuk blanding af garvede veteraner og nye talenter.
 
Overdommer Laurits Flowbinner, der har bedømt fluerne i mangfoldige år sammen med forfatteren Michael Jensen og Orla Bertram-Nielsen, måtte melde forfald og blev afløst af den velkendte laksefluebinder, Jens Pilgaard fra Mariager. Michael betonede, at bindernes færdigheder som vanlig var på et højt niveau og han glædede sig over, at der især markant fremgang at spore blandt tørfluerne.

_DSC0323.JPG