evakuering-1.jpg

Jan Karnøe, Næstformand i Horsens og Omegns Sportsfiskerforening skriver til sportsfiskeren.dk

”Tolstrup Enge, tirsdag den 28. februar. Medlemmer af HoSf havde tilbudt Naturstyrelsen at tømme afsnørrede åstykker for fisk, for at de ikke skulle gå til spilde. Vådområdeprojektet er skredet godt frem, og nu var der behov for at rømme stykkerne, inden de blev dækket.

Foreningen stillede 5 mand kl. 13 ved Tolstrup Kirke nord for Horsens medførende foreningens elfiskegrej, trailer og en lille båd. Arbejdslederen kørte traileren ud i terrænet med en ATV, mens vi spadserede derud i en sludbyge. 

Der var kommet meget vand det sidste par døgn, men da åstykket, der skulle affiskes var lukket i den ene ende, kunne det gå. Der var hurtigt fangst. Vi fik i alt ca. 35 1- og 2-årsørreder samt 2 bæklampretter på de ca. 35 meter, som vi gennemfiskede 2 gange. Det var meget tilfredsstillende at se, at indsatsen ikke var forgæves. Vi kunne pakke sammen med en smuk regnbue i baggrunden. 

Vi fortsætter sidst på ugen, når arbejdet er skredet yderligere frem.”

evakuering-2.jpg