Dansk Mesterskab Open i Pighvarfiskeri igen i år

Pighvar11.jpg

Efter succes i 2016 afholders igen 6. maj den store pighvarkonkurrence ved Vejers Strand. Konkurrencen er et DM Open i pighvar, hvorfor alle fra både Danmark og udland er velkomne til at komme og deltage i den store konkurrence.

Der vil blive præmier for mere end 15000.- og blive uddelt præmier til de 3 største pighvar og flest pighvar. Desuden vil der også blive præmie for største anden art fladfisk på dagen, samt præmierækker til børnene, der deltager.

På programmet er desuden:

- stor grejbutik for fiskere og turister.

- besøg fra Fiskeri og Søfartsmuseet med bl a levende pighvar.

- kl 11.30 afholdes der stor Fiskeauktion med alt godt fra Vesterhavet, bl a pighvar

- restauranterne i Vejers tilbyder lækre fiske - og pighvarmenuer.

- fantastiske naturoplevelser som tilskuer til selve konkurrencen på Vejers Strand.

Deltagergebyret koster 200.- og inkluderer en lækker sandwich til slut. 

Konkurrencens dommer i år bliver Frank Sjøgreen, som er kendt fra fiskeprogrammet Fangstgaranti og som blogger for Pure Fishing. Der bliver indskrivning og morgenkaffe fra kl. 7:30, og kl. 8:20 vil Frank Sjøgreen forklare reglerne for dagen, hvorefter konkurrencen skydes i gang kl. 8:30. Konkurrencen slutter kl. 15:30, hvorefter der vil være præmieoverrækkelse.

Bilag

2017 regler FISKERI A4 - DK (2).PDF