Godt råd om krogskifte

20170226_141019.jpg

Da Ramazan Cetin fiskede på kysten ved Stevns søndag den 26. februar, valgte han at fiske grundigt igennem på ét bestemt spot. Han fik gået langt og kastet med mange forskellige agn, men først kl. 12 skete der noget. 

- Jeg så en fisk, der var oppe at vende og kastede direkte ud til den med min OLR17 wobler i kobber/sort. Hugget faldt med det samme. Flot fisk på 53 cm. 

Jeg fik hurtigt tre yderlige og mistede to. Så valgte jeg at skifte over til trekrog og OLR15 med det samme, og så sad fiskene der ellers bare ved enhver kontakt, fortæller Ramazan, der samtidig sender en tak til Lars Olsen for det gode råd om krogskifte.

Dagen gav 12 havørreder. De 11 lå fra mindstemålet og op til 53 cm, mens dagens største var væsentlig større.

- Jeg valgte som sædvanlig at tage sidekast væk fra stimen, og så faldt der et hug. Jeg kunne ikke rigtig mærke fisken, da den svømme imod mig. Den stoppede op og begyndte at tage udløb ud mod det dybe. Det skete fire gange, så kunne jeg godt, se at det var en god fisk, en fisk der ikke ville give op med det samme, fortæller Ramazan.

Efter 10-12 minutter kom den på land. En flot overspringer på 67 cm og 3,1 kg. Den kom med hjem sammen med fisken på 53 cm. Resten blev genudsat.

20170226_124804.jpg