Gode dage ved Stevns

ramazan3.jpg

Ramazan Cetin fra København benytter enhver ledig time til at komme ud til kysten i sin jagt på de sølvblanke havørreder, og onsdag den 15. februar var chancen der. 

Dagen bød på flot vintervejr ved Stevns Klint, og resultatet var otte havørreder oppe til afkrogning. Dagens største målte 47 cm.

Dagen efter var han igen på pletten, og på vej ned til vandet fortalte en anden fisker, at der kun var fanget en havørred. Det var dog en fin fisk på 4 kg. Vejret var skiftet til overskyet, og stimen fra dagen før var væk. Der var særdeles lavvandet, men alligevel var der gevinst.

- Meget langt ude i kastet - ca. 80 meter -  falder hugget. Jeg kan hurtig mærke, at det er en god fisk. Den går dybt, men er sløv, indtil den kommer ind, hvor tager den et spring, og jeg kan tage fisken helt roligt, fortæller Ramazan. Det var en flot overspringer på 66 cm og små 3 kg.