Bliv klar til forårsfiskeriet

keld.JPG

- Hvis du som jeg er vild med sølvtøj, så få tips og tricks denne aften, så du kommer videre i jagten på den fantastiske havørred og bliver klar til forårsfiskeriet, sådan lyder opfordringen fra Keld Juul Michaelsen, der er Fishing Zealand guide og står for et foredrag på Halsnæs Bryghus i Hundested.

Keld Juul Michaelsen står bag guide-virksomheden fabulousflyfishing.dk og er certificeret fiskeguide. Han vil fortælle, hvordan han griber sit fiskeri an i fjordene og på åben kyst. Derudover deler han sine tanker om kystfiskeri efter havørreder.

Foredraget afholdes på Halsnæs Bryghus tirsdag den 28. februar 2017, kl. 18.00-21.00, og i løbet af arrangementet vil der først blive serveret Bryghusets lækre buffet. Pris 250,- kr. pr. person inkl. 

Bryghusets buffet. Drikkevarer er ikke inkluderet

Billetter hos Fishtrip.