Trodsede kulden og fangede stor havørred

gorm1.jpg

Da Gorm Andersen fra København havde afsluttet sit arbejde onsdag den 25. januar, var der lige tid til et par timer på kysten ved Stevns Klint. 

Den første time gav ikke andet end kulde i fingre og krop, så efter en smøgpause i læ bag et stort træ gik han en lang tur langs stranden og begyndte at fiske sig tilbage mod bilen.

På et tidspunkt fornemmede han, at der var en følger efter wobleren, men var ikke sikker. Men et par kast efter var der ingen tvivl. En stor ørred tog wobleren voldsomt og sprang flere gange ud af vandet. Efter mange tunge udløb og flere luftture kom den endelig på land, hvor Gorm kunne veje og måle den til 3,6 kg og 67 cm. 

- Efter landingen og en rystetur kunne jeg fiske videre. Jeg kunne slet ikke koncentrere mig, men fik l alligevel andet fem fisk over mål på 45-55 cm udover sølvtorpedoen. Men de blev genudsat, når jeg nu stod med en flot én i bæltet, fortæller Gorm.

Alle ørrederne blev fanget på en OLR Tobiswobler.

gorm2_0.jpg