Ny PR fra Stevns

lucas.jpg

Det var med forventning om god vind og store bølger, at Lucas Lund Msiska sammen med en kammerat tog til Stevns Klint lørdag den 7. januar, men det viste sig at vandet var helt fladt. Det forhindrede dog ikke Lucas i at fange en stor havørred, som samtidig var ny personlig rekord for ham.

De startede mod syd, men der var vandet helt grumset, så de tog længere nordpå, hvor de fandt grænsen mellem grumset og klart vand.

- Vandet var helt fladt. Ikke noget jeg ellers er glad for at fiske i. Men efter noget tid var der en hvirvel, og tre kast efter bed den fast. Kunne hurtigt lande den efter en ret kort og udramatisk fight. 

Den gik dog lige rundt om en sten, og hvis pulsen ikke var høj nok i forvejen, blev den det i hvert fald der. Heldigvis kom den fri, og jeg kunne gribe den om halen, da den kom ind, fortæller Lucas til Sportsfiskeren.

Dagen bød ikke på andre fisk overhovedet, men med en ny PR på 4,3 kg og 72 cm var dagen også reddet.