Mød manden bag Havørredens hemmeligheder

niels.png

Torsdag den 9. februar kan man møde Niels Vestergaard, der er manden bag videoserien Havørredens hemmeligheder, ved et arrangement på restaurant Store Børn på Roskilde Havn.

Det er Roskilde og omegns Lystfiskerklub (ROLK), der står bag arrangementet, der starter kl. 18 og slutter kl. 21. Deltagerprisen er 210 kr., som inkluderer en lækker anretning fra Restaurant Store Børs samt kaffe. Øl og vand kan købes særskilt.

Desuden har Niels Vestergaard valgt delvis at sponsere videofilmen The Fish & The Fly gratis til alle, der køber en billet til foredraget.

Tilmelding sker her.

Ved Niels Vestergaards foredrag vises nogle af de mest spektakulære optagelser fra filmene, og han fortæller historien om, hvordan det lykkedes ham at få det ” i kassen”. 

Niels vil også fortælle en masse anekdoter og historier om optagelser, som der slet ikke har været plads til at vise i filmene. Der vil være rig mulighed for at stille spørgsmål undervejs. 

ROLK lover, at det bliver en underholdende og lærerig aften, hvor deltagerne dykker endnu længere ind i havørredens forunderlige verden.