Held på den sidste plads

ramazan1.jpg

Kysten på Stevns bød på stille, spritklart vand, da Ramazan Cetin mandag den 23. januar var rundt for at prøve lykken på fire forskellige pladser.Forventningerne var ikke store, for som mange andre spinnefiskere foretrækker Ramazan, at der er gang i vandet, som også gerne må være lettere grumset. 

På den sidste plads mødte han to fiskere, der var ved at pakke sammen, og de kunne fortælle om seks andre, der allerede havde forladt pladsen uden held.

- Jeg troede på det alligevel, men valgte dog at gå ca. 1-1,5 km væk fra pladsen, som var bombet. Jeg vidste, at der var et hul, som plejer at holde fisk i ny og næ, fortæller Ramazan og pludselig var fiskene der:

- Fire kast, to store blanke følgere, hva’ filan. I femte kast siger det klask. En flot overspringer som med det samme begyndte at springe 7-8 gange, og flaksende med halen på vandet og snuden i luften tog den to udløb på ca. 35 meter... super fight!

Havørreden kom på land og blev målt og vejet til 70 cm og 3,6 kg. Dagen gav i alt tre ørreder, der blev fanget på Snurrebassen og OLR-Tobiswobler. De to andre ørreder blev genudsat.

ramazan2.jpg