Forsinket julesølv

IMG_1912.jpg

Efter julemiddagen, slik og familiehygge indenfor vil man også gerne lige ud og mærke havet igen og ikke mindst lidt nap i den anden ende af stangen. En af dem som lige benyttede sig af muligheden mellen de mange blæsevejr er Søren Berthelsen fra Nexø som lige fik fralistet det lokale spot syd for Nexø, også kaldet Skansen, et par flotte sløvtorpedoer. 

Det er heller ikke helt tilfældigt at han rammer sølvtøjet, en af Sørens andre store hobbyer er dykning som han praktisere året rundt og med de mange indtryk og viden om de mange skær og huller så har man et ekstra kort i ærmet når vejret syntes godt over vandet til en fisketur.

Den gennerelle status for Bornholm og kystfiskeriet er at vandtemperaturen er nu efter de mange blæsevejret kommet ned på det nær perfekte og chancen for de helt store blanke er nærmest perfekt lige nu! 

Et rygte om både en 4,7kg og en 4,3kg omkring nytårsaften har ikke helt bekræftiget sig endnu, men der er nu også lystfisker som bevarer deres trofæer for sig selv og de nærmeste venner, så intet er umuligt på klippeøen og det er nu det gælder!

IMG_1913.jpg