To store laks, en kæmpe rødspætte og to vægtige skrubber

John%20Holst%2014,5%20laks_0.jpg

Her hvor fiskeåret 2016 snerper til, begynder der for alvor at blive kamp om præmierne i Fyns Amts Avis' fiskekonkurrence.

John Holst, Vindeby Vinkelvej 10 på Tåsinge, plejer at blande sig i dysten. Ligeså i år. I denne uge har han tilmeldt i alt fem fangster til konkurrencen: To store laks, en kæmpe rødspætte og to vægtige skrubber.

John%20Holst%20laks%2015_0.jpg
holst%20skrubber_0.jpg
Holst%20rødspætte_0.jpg

Først laksene: Den ene, på 14,5 kg, fangede John Holst i marts på en tur ved Møn. John Holst var ude med båden på en solotur. Den anden laks, på 15 kg, fangede John Holst ved Bornholm på en brisling. Det skete dagen efter at Trollingmaster Bornholm sluttede. Med på turen var John Holst's far Georg Nielsen.

Fladfiskene blev alle fanget i Svendborgsund først i november.Den største blev en rødspætte på 2,166 kg, og det er personlig rekord for John Holst. Desuden fangede han to skrubber på henholdsvis 1,694 kg og 1,392 kg.