• Mandag den 16. oktober 2023 kl. 14.30 til 21. oktober kl. 14.00

FISKEAKADEMIET Uge 42

fak22samlet.png

Vi garanterer, at du får en uge med al den fiskeri, du drømmer om!

Tilmeldingsfrist: 30.09.2023 kl. 10.00

På Fiskeakademiet lærer du en masse om lystfiskeri, du får nye kammerater og oplevelser, du aldrig vil glemme!
Fiskeakademiet er en uddannelse for unge 13-18 år, som foregår i efterårsferien – fra mandag til lørdag i uge 42.
Deltagerne og de 14 instruktører fra Danmarks Sportsfiskerforbund skal bo i elevhusene på den skønne efterskole Aalestrup Naturefterskole, hvorfra vi har adgang til lækkert fiskevand og særdeles gode faciliteter som værksted og undervisningslokaler.
I løbet af ugen vil du få undervisning i praktisk lystfiskeri, etik, biologi og miljø – altsammen for at gøre dig til en bedre lystfisker. Vi skal også producere fiskegrej, binde fluer og vigtigst af alt: Vi skal fiske! 

Læs alt om Fiskeakademiet her

Læs, hvordan Fiskeakademiet gik sidste år

Læs kursusbeskrivelse

Fiskeakademiet – En uddannelse i fisk og fiskeri

Foruden de mange timers fiskeri og socialt samvær er Fiskeakademiet også en firetrins uddannelse, hvor du bliver uddannet som lystfisker og leder.
Uddannelsen er delt op i fire trin, hvor man som deltager tager et skridt op ad stigen for hvert år, man deltager.
Er det første gang, du deltager på Fiskeakademiet, skal du altså melde dig til Fiske 1.

Fiske 1 er det første trin på stigen, hvor der er fokus på, at kursisterne bliver introduceret til fiskeakademiet, samt får en god basisviden, som de kan bygge videre på.

Fiske 2 er det næste trin, hvor der gradvist bliver bygget på med bl.a. biologi og videoredigering, samt andre mindre opgaver.

Fiske 3 er det næstsidste trin, hvor kursisterne forberedes på det en endelig afslutning, som kaldes Lederuddannelsen. På Fiske 3 vil kursisterne blive undervist i formidling og selv få til opgave at formidle et emne indenfor fiskeri.

Lederuddannelsen er det sidste trin på Fiskeakademiet. Dette trin skal give kursisterne de sidste færdigheder til, at kunne hjælpe til i deres lokalforening eller bidrage til en bæredygtig udvikling og formidling at det danske lystfiskeri. På lederuddannelsen vil kursisterne få konkrete redskaber, som de kan anvende i deres lystfiskervirke fremadrettet. Man skal være fyldt 18 år for at kunne deltage på Lederuddannelsen.

Tilmeld dig Lederuddannelsen (Fiske 4) her.  

Instruktør

Prisoverblik

Pris pr. person: kr. 2.850,00

Tilmeldingsfrist er overskredet.