• Søndag den 15. oktober 2023 kl. 12.00 til 17. oktober kl. 15.00

Fiskeakademiets Lederuddannelse (Fiske 4)

Lederuddannelse.jpg

Bliv en god instruktør

Tilmeldingsfrist: 09.10.2023 kl. 16.00

Fiskeakademiets Lederuddannelse – for alle mellem 18 og 25

Har du en fiskeinstruktør gemt i maven, eller vil du gerne være en endnu dygtigere juniorleder, så kan vi tilbyde Fiskeakademiets Lederuddannelse (tidligere kendt som "Fiske 4"), som nu er for alle mellem 18-25 år.

Fiskeakademiets Lederuddannelse fokuserer på at gøre dig til en dygtig leder og instruktør, der kan planlægge og gennemføre aktiviteter og undervisning for andre og give dine deltagere/juniorer nogle gode oplevelser ved fiskevandet. Igennem lederuddannelsen vil du skulle holde oplæg og instruere andre, modtage og give feedback på undervisning og udvikle dine lederevner.

Fiskeakademiets Lederuddannelse foregår på Aalestrup Naturefterskole fra søndag den 15. oktober til tirsdag den 17. oktober 2023. Der er mulighed for at overnatte frem til onsdag.

Krav til deltagere:

For at komme på Fiskeakademiets Lederuddannelse, skal du have deltaget på Fiskeakademiet mindst 2 gange (Eller evt. Juniorlederkurset). Men har du ikke deltaget i Fiskeakademiet, har du stadig mulighed for at søge optagelse ved at sende en motiveret ansøgning til kursusleder Niels Lynggaard. Skriv til nielyng@gmail.com. I ansøgningen skal du beskrive dine erfaringer med lystfiskeri og forklare, hvorfor du gerne vil deltage i Fiskeakademiets Lederuddannelse.

 

Tilmeldingsfrist er overskredet.