Filmvisning: A Salmon Nation i Aarhus, Odense og København

PAT S24 Iceland P1 Paid Discovery EN Poster 1.91X1 V1 Kom til visning af Patagonias "A Salmon Nation" i Spejder Sport i Aarhus, Odense eller København d. 20., 21. eller 22. februar.

På Island kæmper befolkningen mod de storforurenende lakseopdræt ved vulkanøen, der er en trussel mod de unikke, islandske laksestammer. Det portrætteres i Patagonias nye film, A Salmon Nation, som bliver vist i Aarhus, Odense og København d. 20., 21., og 22. februar. Patagonia og Spejder Sport er værter, og Danmarks Sportsfiskerforbund vil ved alle tre arrangementer holde oplæg om den danske havbrugsindustri.

Island er kendt for sin helt unikke og rå natur. Cirka 40% af landet er betegnet som vild natur, og øen er særligt kendt for sine unikke laksebestande og et helt eminent laksefiskeri. Men præcis som i Norge truer en intensiveret lakseopdrætsindustri naturen, miljøet og de vilde laksebestande.

Det sætter Patagonia nu fokus på med deres nye film, A Salmon Nation.

Filmen giver et unikt indblik i islændingenes kamp mod sin egen regering og den magtfulde, globale lakseindustri, som udnytter den vilde islandske natur til at producere enorme mængder opdrætslaks.

Du kan se filmen hos Spejder Sport i Aarhus, Odense og København henholdsvis d. 20., 21. og 22. februar, hvor Danmarks Sportsfiskerforbund også vil fortælle om den danske havbrugsindustri og forbundets kamp for at få havbrugene på land.

Arrangementerne er gratis.

Læs mere og tilmeld dig her.

Fisk