Beskyt de sårbare fisk: 6.400 har allerede skrevet under - skriv under her

Skarv Med Ål

Skarven truer flere sårbare fiskebestande. Danmarks Sportsfiskerforbund arbejder videre for en mere balanceret skarv-plan, der både skal sikre en sund bestand af skarver og give bedre muligheder for at beskytte sårbare fiskebestande. 6.400 har allerede skrevet under for en mere fair forvaltning. Du kan skrive under her.

Regerings nye forvaltningsplan for skarver levner ikke meget håb for en række sårbare og hårdt pressede fiskebestande.

Danmarks Sportsfiskerforbund arbejder derfor videre for en mere fair forvaltning af skarven.

- Det er helt nødvendigt, at politikerne ser på planen én gang til. Til det har vi brug for vores medlemmer og lystfiskernes hjælp. Vi har brug for at vise, at der er rigtig mange, der bekymrer sig for, hvad der sker under overfladen – der bekymrer sig for, at fiskene forsvinder fra åer, søer og kyster. Så skriv under på vores skarv-plan, så vi kan råbe politikerne op, siger Torben Kaas, formand for Danmarks Sportsfiskerforbund.

Skriv under på planen, under videoen.

Skriv under
for en bedre forvaltning af skarv

* påkrævet