Kom i dialog med os på ”Talerør til Danmarks Sportsfiskerforbund”

Talerør Web

Følg med i bestyrelsens arbejde, og kom i dialog med vores bestyrelsesmedlemmer på "Talerør til Danmarks Sportsfiskerforbund".

Vi arbejder i Danmarks Sportsfiskerforbund for, at du altid skal få den bedste fiskeoplevelse, uanset om det er på kysten eller på havet, i søen eller i åen. Derfor vil vi gerne i dialog med dig.

I vores debatforum “Talerør til Danmarks Sportsfiskerforbund” på Facebook kan du følge med i bestyrelsens arbejde og komme i dialog med vores bestyrelsesmedlemmer.

Forum for alle lystfiskere
"Talerør til Danmarks Sportsfiskerforbund" er et åbent debatforum for alle lystfiskere i Danmark – både medlemmer og ikke-medlemmer af Danmarks Sportsfiskerforbund. Her er plads til at drøfte og diskutere sager og emner, der relaterer sig til Sportsfiskerforbundets arbejde.

Alle kan byde ind med temaer til debat i talerøret, og temaerne spænder vidt: eksempelvis adgang til fiskevande, torskefiskeriet i Østersøen eller holdninger til medlemsbladet Sportsfiskeren.

Deltag i debatten, og del dine holdninger med os – bliv medlem af Facebook-gruppen ”Talerør til Danmarks Sportsfiskerforbund”: