Fishing Zealand-konferencen 2018

fisketurisme-805-FL-ALC-1800x1200.jpg Visioner for fremtidens lystfiskerturisme er en del af programmet på Fishing Zealand konferencen den 12. november 2018. Foto: Fishing Zealand.

Deltag i Fishing Zealand-konferencen 2018, og vær med til at udvikle Fishing Zealand og det sjællandske lystfiskeri.

Deltag i konferencen

Det er gratis at deltage i Fishing Zealand-konferencen, men der er plads til maks. 140 tilmeldte.


Tilmeld dig ved at sende en mail til fishingzealand@gmail.com. Husk at skrive i tilmeldingen, hvem du repræsenterer.


Tilmeldingsfrist er fredag den 9. november.

Læs mere om konferencen, og se programmet her

For femte gang indbyder Fishing Zealand både lystfiskere og frivillige, politikere, kommuner og virksomheder til den store Fishing Zealand-konference. Konferencen er gratis og finder sted den 12. november 2018 kl. 9-16 på Grønnegade Kasernes Kulturcenter i Næstved Kommune.

Formålet med konferencen er at dyrke den videre udvikling af Fishing Zealand og et bæredygtigt lystfiskeri på Sjælland. Det bliver på dagen grebet an med en række oplæg og workshops om blandt andet Fishing Zealands øgede fokus på lystfiskeroplevelser for børn og unge og samarbejdet om vandløbspleje mellem Fishing Zealand-kommunerne og frivillige i Den Sjællandske Grusbande.

Lystfiskeri og lystfiskerturisme
På konferencens talerække står minister for fiskeri, ligestilling og nordisk samarbejde, Eva Kjer Hansen. Ministeren kommer for at præsentere Danmarks nye nationale strategi for lystfiskeri og lystfiskerturisme.

Danmarks Sportsfiskerforbund deltager også i konferencen med både et oplæg og en workshop om netop lystfiskeri og lystfiskerturisme:

”Tre pejlemærker i forhold til udviklingen af lystfiskeri og lystfiskerturisme” ved Verner W. Hansen, formand for Danmarks Sportsfiskerforbund (oplæg)

”Lystfiskerturisme og lystfiskerforeningerne” ved direktør Lars Rasmussen og fiskebiolog Kaare Manniche Ebert (workshop)

Konferencen rundes af med tid til networking mellem deltagerne, så der er gode muligheder for at styrke samarbejdet om udvikling af Fishing Zealand og Sjællands lystfiskeri.