60+? Søg støtte til dit frivillige arbejde

11885651_722679961192580_3752101071784174840_o-kopi.jpg Medlemmer af Danmarks Sportsfiskerforbund, som er fyldt 60 år, kan søge støtte til deres frivillige indsats for natur- og friluftsliv. Tidligere har vidt forskellige projekter modtaget støtte fra VELUX FONDEN og Friluftsrådet.

Friluftsrådet og VELUX FONDEN uddeler i år 1,5 mio. kr. til særligt aktive ældre i Friluftsrådets medlemsorganisationer. Ansøgningsfristen er 1. maj 2018.

Gør du en frivillig indsats for friluftslivet eller naturen, og har du rundet 60 år? Så kan du søge støtte til din frivillige indsats for et aktivt friluftsliv.

VELUX FONDEN og Friluftsrådet uddeler i år 1,5 mio. kroner til særligt aktive ældre i Friluftsrådets medlemsorganisationer. Fristen for at søge er 1. maj 2018.

Sportsfiskere modtog støtte i 2017 og 2015
Danmarks Sportsfiskerforbund har mange medlemmer over 60, som er aktive med frivilligt arbejde i en forening eller vandplejegruppe. Der gives støtte til mange forskellige natur- og friluftsaktiviteter, og både i 2017 og 2015 fik medlemmer af Danmarks Sportsfiskerforbund tilsagn om støtte til aktive ældres aktiviteter. Se de støttede projekter her:

Støttet projekt i 2017: Indretning af lejrplads med shelter som mødested for pensionister
Ansøger: Viborg Sportsfiskerforening
Bevilling: 45.625 kr.

Projekt:
Old Boys Kammeraterne er en gruppe af pensionister i foreningen. De vil indrette en lejrplads med shelter ved bredden af Skals Å. Stedet er centralt beliggende i forhold til fiskevandene og meget naturskønt. Pladsen skal fungere som mødested for pensionisterne, men kan også bruges af kanosejlere, lokale institutioner og beboere samt foreningens andre medlemmer.

Støttet projekt i 2015: Aktive ældre sportsfiskere aktiverer ældre
Ansøger: Horsens og Omegns Sportsfiskerforening
Bevilling: 16.500 kr.

Projekt:
Horsens og Omegns Sportsfiskerforening vil gerne have endnu flere ældre til at deltage i deres aktiviteter og samtidig styrke naturplejen af de lokale fiskevande. Støtten går til markedsføring samt udstyr til naturpleje.

Læs mere om puljen til aktive ældre