Bliv klogere på vandløbsarbejdet på Sydsjælland

DSC_0072.JPG PIV arbejder især med vandløbene på Sydsjælland, men den viden, man henter på kurset, kan naturligvis også bruges andre steder.

Alle er velkomne, og det er gratis at deltage, når PIV afholder kursus i vandløbsrestaurering med særlig fokus på de mindre vandløb i Sydsjælland.

Pionerer i vandpleje (PIV) er en meget aktiv vandplejegruppe, der især slår sine folder i Faxe Kommune. Når gruppen afholder kursus i vandløbsrestaurering den 14. april 2018, er alle velkomne, så har du lyst til at blive klogere på dette og eventuelt senere tage del i det praktiske arbejde, har du chancen her.

Det er lykkedes for PIV at få Morten Ringive til at komme og fortælle om sit vandløbsarbejde på Als, hvor han har arbejdet med den såkaldte Humbæk-metode. Se Morten Ringive besøge Humbækken her i denne video:

Tilmeldingsfrist den 10. april
Kurset foregår i PIV’s klublokale på adressen Hovedgaden 4, Faxe Ladeplads. Ved ekstra stor tilmelding flyttes arrangementet til Rønnedehallens tilstødende lokaler. Kurset afholdes den 14. april. Det starter kl. 9.00 og varer til ca. kl. 17.00. Det færdige program vil blive præsenteret på dagen over morgenkaffen. Husk at medbringe gummistøvler, udetøj samt højt humør.

Af hensyn til forplejning mv. er det nødvendigt med tilmelding senest tirsdag d. 10. april kl. 20.00. Tilmelding til Søren Jensen på tlf. 20125590 eller mail: duevej6@mail.dk. 

DSC_9388.JPG
PIV deltager også i Ørredpatrulje-projektet. Her er folk fra PIV og lokale lærere ude at se på mulighederne ved en frilagt strækning af Lilleåen ved Faxe.