Ny episode af Knæk & Bræk: Hvem var Jens Ploug Hansen?

Dokumentnavn1 Gæsterne i "Knæk og Bræk" er denne gang grundlægger af Ahrex Hooks og agent for Flyfish Europe, Morten Valeur, og tidligere redaktør på Fiskefeber, Peter Kirkby. De begge kendte Jens Ploug Hansen personligt og medvirkede i flere af hans episke film. Foto: Anders Worre.

En ny episode af Danmarks Sportsfiskerforbunds podcast ”Knæk og Bræk” ligger nu frit tilgængelig, og denne gang handler det om en af legenderne indenfor dansk lystfiskeri – Jens Ploug Hansen. Hvem var han? Hvad drev ham? Og hvordan prægede og tryllebandt han flere generationer af lystfiskere? Det prøver vi at give svarene på i denne omgang af ”Knæk og Bræk”.

Om podcasten
I samtalepodcasten “Knæk og bræk” inviterer vi dig ind i lystfiskeriets forunderlige verden, og i hvert program dykker værten Anders Worre ned et nyt emne eller fiskeri sammen med interessante og vindende mennesker fra lystfiskerverden.


”Knæk og bræk” ligger gratis tilgængelig på Spotify, Apple Podcast, Podimo eller her på siden.

Det er igen blevet tid til at sige ”Knæk og Bræk”.

Denne gang handler det om en af de mest betydende mennesker i dansk lystfiskeri – Jens Ploug Hansen. En mand, der med sine fortryllende fiskebilleder, utallige fiskbøger- og film har givet fiskefeber til flere generationer.

Til at portrætterer det danske lystfisker-koryfæ gæster Morten Valeur og Peter Kirkby, der begge kendte Jens personligt og var med i hans film, studiet. 


Scan684
Forfatteren, fotografen og filmproducenten Jens Ploug Hansen inspirerede og tryllebandt flere generationer af lystfiskere med sine 30 bøger, 20 fiskefilm, flere hundrede artikler samt tusindvis af fotos.

Flere episoder på vej
Der udkommer en episode mere af "Knæk og Bræk" lige omkring årsskiftet – så følg podcasten, så du automatisk får besked, når de næste episoder er online.

Skriv til redaktionen med din ide
Har du et emne, du gerne vil have, vi tager op i podcasten, eller har du et lystfisker-relateret spørgsmål, vi skal vende med vores kommende gæster, så skriv til podcast@sportsfiskerforbundet.dk.