Podcasten ”Knæk og Bræk: Ny episode om søens ukronede konge ude nu

A7407301 Geddefiskeren Finn Sloth Skjødt(tv) og geddeeksperten Christian Skov(th) fra DTU Aqua gæster studiet, når det handler om gedden.

En ny episode af Danmarks Sportsfiskerforbunds podcast ”Knæk og Bræk” ligger nu frit tilgængelig, hvor du lytter til podcasts. Denne gang har vi inviteret en erfaren og storfangende søfisker og en ekspert i gedder ind i studiet for at blive klogere på søens ukronede konge, og hvordan man får den på krogen.

Om podcasten
I samtalepodcasten “Knæk og bræk” inviterer vi dig ind i lystfiskeriets forunderlige verden, og i hvert program dykker værten Anders Worre ned et nyt emne eller fiskeri sammen med interessante og vindende mennesker fra lystfiskerverden.

”Knæk og bræk” ligger gratis tilgængelig på ItunesSpotify eller her på siden.

De forrige to episoder af Forbundets podcast ”Knæk og Bræk” handlede om havørredfiskeri på kysten, da havørred-legenderne Claus Eriksen og Niels Vestergaard gæstede studiet.

Den næste episode(find den nederst på siden) står i geddens tegn, når Finn Sloth Skjødt, der er geddefisker og tidligere indehaver af Danmarksrekorden for største gedde, og Christian Skov, lektor og professor hos DTU Aqua, gæster studiet.

MG 4548 (1)
Finn Sloth Skjødt med sin gigant-gedde på intet mindre end 21,1 kg og 125,5 cm.

Her deler Finn, der har et hav af 10+ kilos gedder på samvittigheden, ud af sin viden om geddefiskeriet i de danske søer fra båd og kajak. Du får selvfølgelig også alle røverhistorierne fra mange års fiskeri på søerne og ikke mindst hele historien om Finns tidligere Danmarksrekord på 21,1 kg.

Grarupgedden Den berømte Grarup-gedde, der blev fanget i 1929 i den lille Grarup Sø i Sønderjylland, var intet mindre end 150 cm lang og vejede imponerende 26,5 kg.

Christian Skov, der er lektor og professor hos DTU Aqua, gør os klogere på geddens biologi og løfter sløret for ny viden om gedden. Christian fortæller også historien om den ikoniske Grarup-gedde på intet mindre 26,5 kg.

Alt det og meget meget mere kan du se frem til i den nye episode af ”Knæk og Bræk”.

Flere episoder på vej
Der er allerede flere episoder på vej, så følg Podcasten, så du automatisk får besked, når de næste episoder er online. Der er planlagt i alt 8 episoder i løbet af 2023.

Skriv til redaktionen med din ide
Har du et emne, du gerne vil have, vi tager op i podcasten, eller har du et lystfisker-relateret spørgsmål, vi skal vende med vores kommende gæster, så skriv til podcast@sportsfiskerforbundet.dk.

 

Hør episoden nedenfor her: