Æresdolke til trofaste foreningsfolk

Harry Harry Madsen (tv) modtog forbundets æresdolk ved generalforsamlingen i Horsens og Omegns Sportsfiskerforening.

Harry Madsen og Kurt Christensen med hver 40 års foreningsarbejde på bagen modtog forbundets æresdolk på de netop afholdte generalforsamlinger i deres respektive foreninger.

Danmarks Sportsfiskerforbunds æresbevisning i form af en særlig håndfremstillet dolk uddeles efter indstilling til forbundsbestyrelsen til medlemmer, der har ydet en særlig indsats i forbundsarbejdet eller i en af forbundets medlemsforeninger.

Denne hæder blev for nylig to medlemmer til del, da der blev afholdt generalforsamling i deres foreninger i henholdsvis Horsens og Odense.

40 år som kasserer
Da Horsens og Omegns Sportsfiskerforening afholdt generalforsamling den 7. marts, skulle der vælges ny kasserer. Harry Madsen havde nemlig besluttet at stoppe efter ikke mindre end 40 år på posten.

Ved den lejlighed havde foreningens formand – og næstformand i Danmarks Sportsfiskerforbund – Hans E. Nielsen fornøjelsen af at overrække Harry Madsen forbundets æresdolk, og han begrundede tildelingen således:

– Harry har været en trofast, loyal og dedikeret repræsentant for både foreningen og forbundet gennem de mange år. Han har altid stillet sig til rådighed, hvis der manglede en hjælpende hånd også ude i ”marken”. Harry har også gennem et utrætteligt arbejde formået at fastholde vores lodsejere omkring foreningen, ligesom han var initiativtager til oprettelse af en pensionistgruppe tilbage i 2007, en gruppe der i dag tegner omkring 70 medlemmer.

Kurt Linda Bollerup overrakte æresdolken til Kurt Christensen.

40 års foreningsarbejde
Da Odense Sportsfisker Klub (OSK) havde generalforsamling den 21. februar lagde forbundsbestyrelsesmedlem Linda Bollerup vejen forbi. Med sig havde hun forbundets æresdolk, som hun overbragte til Kurt Christensen, der har deltaget i foreningsarbejdet i 40 år, heraf de 8 år som formand i OSK.

I sin ansøgning til forbundsbestyrelsen skriver OSK’s formand Allan Birk Hansen blandt andet:

– Da Kurt kom ind i bestyrelsen, havde klubben en dårlig økonomi og intet sted at afholde klubaftener.
De havde 3-4 arrangementer på et år, en generalforsamling, geddepremieren, en torsketur med Tut af Kerteminde og måske en tur til Æbelø.

– Dette er i stor kontrast til i dag, hvor vi har et renoveret klubhus, en meget god økonomi, masser af fiskevand, Fiskeskolen, eget put and take vand, en stor aktiv juniorafdeling samt en 65+ afdeling. Kurt har ligeledes været med i dannelsen af Odense Å Sammenslutningen og Vandpleje Fyn. Klubbens aktiviteter er i dag vokset til 200 fiskearrangementer fra klubaftener over fisketure til foredrag. Klubben har i dag over 500 medlemmer. Så Kurt har været der hele tiden. En mand du ikke behøves at kigge efter, for han står der, også når der skal laves noget.