Undersøgelse om biodiversitet: Deltag og vind lækre præmier

Vind

Danmarks Sportsfiskerforbund har brug for din hjælp for at blive klogere på, hvordan lystfiskere og frivillige kan engageres i kampen for mere biodiversitet i Danmark. Det eneste du skal gøre, er at bruge 8 minutter på vores undersøgelse – du har samtidig mulighed for at deltage i lodtrækningen om lækre jakker fra Geoff Anderson.

Kunne du være interesseret i at vide mere om biodiversiteten i vandmiljøet? Kunne du forestille dig, at din sportsfiskerforening kunne spille en rolle i arbejdet med at løse biodiversitetskrisen?

Det er bare nogle af de spørgsmål, som Danmarks Sportsfiskerforbund gerne vil blive klogere på. Vi påtænker nemlig at igangsætte et større arbejde med at styrke biodiversiteten og engagere sportsfiskerforeninger og naturinteresserede i arbejdet. Derfor har vi brug for at kende din holdning til ideen, og hvad du tænker om de aktiviteter, der er en del af projektet.

Sådan deltager du
Det tager cirka 8 minutter at svare på undersøgelsen, og alle kan deltage – ligegyldigt om du er medlem af en sportsfiskerforening eller ej. Når du færdig har du mulighed for at deltage i lodtrækningen om to lækre Geoff Andersen jakker – enten Zesto eller Teddy – i valgfri farve.Det eneste du skal gøre, er at udfylde navn og e-mailadresse til sidst. Alle besvarelser anonymiseres.

Det er kun personer, der har svaret på alle spørgsmålene, som kan deltage i lodtrækningen.

Resultatet af undersøgelsen vil blive offentliggjort primo 2023.