Familiefiskedag Lammefjordskanalerne byder på fint fiskeri efter skaller, brasener og karper.

Efterårsferien er en oplagt mulighed for at tage hele familien med på fisketur, og netop den mulighed har du onsdag den 20. oktober, hvor der afholdes Familiefiskedag ved Lammefjordskanalerne. Alle er velkomne, også helt uøvede, og der er mulighed for at låne grej til fiskeriet.

I skolernes efterårsferie i uge 42 arrangerer Fishing Zealand en række arrangementer for børn og unge rundt på Sjælland. Onsdag den 20. oktober, kl. 10.00-14.00 finder et af dem sted ved Lammefjordskanalerne, hvor der inviteres til Familiefiskedag i samarbejde med Odsherred Kommune og Odsherred Sportsfiskerforening.

Andre familie-fiskearrangementer i efterårsferien
Fishing Zealand og andre arrangører tilbyder ti arrangementer i efterårsferien målrettet børnefamilier, som har lyst til prøve at fiske. Der er arrangementer både på Fyn og Sjælland og i Jylland.

 

Du kan se oversigt over arrangementerne her.

Gode chancer for fangst
I Lammefjordskanalerne er der fine bestande af skaller, brasener og karper, og det er især dem, der skal fiskes efter på Familiefiskedagen. De lokale lystfiskere melder tilmed om særlig godt fiskeri i den seneste tid.

Har du ikke selv grej til fiskeriet, kan du låne et komplet fiskesæt af arrangørerne, og der er instruktører, der hjælper med fiskeriet, så manglende erfaring er ingen hindring for at deltage.

– Vi medbringer alt nødvendigt fiskegrej, som skal bruges til at lokke kanalernes fisk frem, og lystfiskerne vil hjælpe dig med at rigge grejet til, agne krogene og lande fangsten. Så selv om du aldrig har prøvet at fiske tidligere, så er der oplagte muligheder for at fange din første fisk netop denne dag. Du er naturligvis også velkommen til at medbringe dit eget fiskeudstyr og få et par tips til, hvordan du kan blive en dygtigere lystfisker, fortæller Henrik Larsen fra Fishing Zealand.

Fokus på både drenge og piger
I Odsherred Sportsfiskerforening er der et særligt fokus på at hjælpe både drenge og piger godt i gang med lystfiskeri, og ikke mindst i det meningsfyldte interessefællesskab gennem foreningslivet.

Foreningen byder derfor på stofmærker til alle børn og unge på dagen, og der er tillige mulighed for at vinde et gavekort på 500 kroner til Outdoor i Asnæs under arrangementet.

Arrangementet er gratis og henvender sig særligt til børn og unge, men voksne er naturligvis også velkomne. Husk endelig praktisk påklædning og fodtøj, som kan matche det omskiftelige efterårsvejr. Unge over 13 år kan deltage på egen hånd.

Tilmelding sker ved at sende en mail til henrik@fishingzealand.dk senest d. 18. oktober. Mødested: Ved Nostro Pizzaria, Grevinge Kanalvej 1A, 4571 Grevinge.