Kolding Sportsfiskerforening inviterer til International fiskekonkurrence

Kolding Å 13 Ved konkurrencen må der blandt andet fiskes i Kolding Sportsfiskerforenings fiskevand ved Kolding Å.

Kolding Sportsfiskerforening afholder som sædvanligt International Fiskekonkurrence i den første weekend i oktober, så grib chancen for en god præmie, når det går løs i weekenden den 1.-3. oktober 2021. Hovedpræmierne går til den største havørred/laks og gedde, men der er også gode præmier til en lang række andre fiskearter.

Det er Kolding Sportsfiskerforening, der er arrangør for International Fiskekonkurrence, der starter fredag den 1. oktober kl. 18.00. Fiskeriet foregår dels i foreningens fiskevand i Kolding Å og Donssøerne og dels fra kysten ved Kolding Fjord og Lillebælt.

Når konkurrencen slutter søndag den 3. oktober kl. 15.30, er der efterfølgende præmieoverrækkelse, hvor hovedpræmierne går til de største havørred/laks og gedder. Til de største fisk i de to kategorier er der et gavekort, hvis værdi fastsættes som 0,50 kr. gange fiskens vægt i gram.

Der er også præmier til følgende arter: Bækørred/regnbueørred, sandart, brasen/flire, karpe, aborre, fladfisk samt torsk.

Særligt tilbud til nye medlemmer

Køb årskort for 2022 og fisk gratis resten af sæsonen 2021 + Gratis deltagerkort til International Fiskekonkurrence: Kr. 1.395.

 

Samme tilbud til søfisker: Kr. 785 og for ungdom (over 17 år og under 26 år): Kr. 550.

 

Kan købes i storhytten under konkurrencen eller online på foreningens hjemmeside fra 15. september til 3. oktober 2021.

Program
Fiskekonkurrencen starter fredag den 1. oktober, kl. 18.00.

Lørdag den 2. oktober er der åbent i Storhytten fra kl. 6.00 til 21.00. Til de morgenfriske er der gratis kaffe og rundstykker frem til kl. 9.00.

Søndag den 3. oktober er der ligeledes åbent i Storhytten fra kl. 6.00 og igen med gratis kaffe og rundstykker frem til kl. 9.00. Fiskeriet slutter kl. 15.30. og der er åbent for indvejning frem til kl. 16.00. Præmieoverrækkelsen starter kl. 16.45.

Indvejning
Indvejning foregår i Storhytten, Koldingvej 101, 6040 Egtved. Der er åbent for indvejning lørdag kl. 6.00-21.00 og søndag kl. 6.00 til 16.00.

Karper, gedde, aborre og sandart skal genudsættes efter indvejning. Det er op til fangeren at kunne transportere fangsten levende op til indvejning og levende retur til genudsætning.

Deltagerkort
Det koster 150 kr. at deltage i konkurrencen. Prisen er den samme for alle deltagere, og der skal ikke indløses dagkort.

Deltagerkort kan købes hos konkurrencens hovedsponsor Kolding Jagt og Fiskeri, i Storhytten eller online på Fiskekort.dk.

Konkurrenceregler og anden info
Konkurrencereglerne og anden info om konkurrencen kan læses i denne folder.