Tag til Karpe Festival i påsken

Karper Odsherred Sportsfiskerforening råder over 42 km fiskevand ved Lammefjordskanalerne, der er kendt for fint karpefiskeri.

Odsherred Sportsfiskerforening inviterer i påsken til Karpe Festival ved Lammefjordskanalerne, hvor foreningen har mange kilometer fiskevand. Konkurrencen er desuden første trin i foreningens nye kampagne for at få flere piger – i alle aldre – til at gribe fiskestangen og tage del i foreningslivet.

Sidste år ved denne tid lancerede Odsherreds Sportsfiskerforening kampagnen ”Støt din lokalforening”. Formålet var at bidrage til synligheden af lokalforeningerne som udgangspunkt for vandpleje, socialt samvær og det at komme ud og fiske.

Netop nu går startskuddet til foreningens nye 2021-kampagne ”Piger og lystfiskeri”, hvor Odsherreds Sportsfiskerforening sætter på fokus på pigerne og familierne i lystfiskeriet. Pigerne og familierne inviteres inden for i foreningslivet og hen over året bliver der afholdt en række aktiviteter henvendt til pigerne og familierne. Første aktivitet er foreningens Karpe Festival i påsken.

God opførsel under konkurrencen


Arrangørerne lægger vægt på god stil og opførsel under konkurrencen og gør opmærksom på disse regler:

 

  • Hold minimum en afstand på 50 meter til andre fiskere.
  • Der må fiskes med to bib-bib stænger og én feeder-, flåd- eller fluestang.
  • Alle karper skal straks efter vejning og fotografering genudsættes.
  • Ved medefiskeri kan karper under 2 kg opbevares i keepnet. • Net og måtte på alle pladser.
  • Der må ikke graves i voldene. Alt affald skal tages med hjem og cigaretskodder må ikke smides i naturen. Ingen bund i bivi og brolly. Ingen bål.

Karpe Festival i Lammefjordskanalerne i påsken
Fra torsdag den 1. april kl. 10.00 til mandag den 5. april kl. 14.00.

Deltagerne bestemmer selv hvor meget og hvor på Lammefjordskanalernes 42 km fiskevand, de vil fiske. Der må fiskes i både Nord- og Sydkanalen, og der må gerne flyttes plads.

Deltagergebyr og tilmelding
Tilmelding er nemt og enkelt på MobilePay.

Deltagergebyr inklusive fiskekort:

  • Senior 150 kr.
  • Junior 50 kr.
  • Piger 1 kr.

Tilmelding til Claus Foss, der er formand for Lammefjordskanalerne i Odsherred Sportsfiskerforening. Tilmelding vil blive registreret, når der er betalt på MobilePay til tlf. 26844823.

Kontaktperson
Claus Foss tlf. 26844823.

Vejledning og præmier
Der skal tages billeder af alle karper, og billede sendes til Claus Foss lige efter, den er fanget. Deltagerne står selv for indvejningen.

Hovedpræmier
Hovedpræmie 1: Der trækkes lod om en af hovedpræmierne blandt alle de indsendte fangster.

Hovedpræmie 2: Største karpe.

Præmie for største karpe fanget af pige
Odsherred Sportsfiskerforening har i samarbejde med Outdoor i Asnæs sponsoreret en speciel præmie. Den pige/kvinde, der fanger den første karpe i løbet af de fem dage, vinder et gavekort på 500 kr. og et årsfiskekort til Lammefjordskanalerne 2021.

Præmielisten opdateres frem mod konkurrencen. Følg med her.