Køb portvin og støt arbejdet for flere vilde fisk

PV2

My Fish Poster, som normalt sælger fiskekunst, har lanceret en velsmagende og prisvindende “fiskeportvin”. For hver solgt flaske doneres 20 kroner til Danmarks Sportsfiskerforbund og arbejdet for at forbedre det danske vandmiljø og fiskemulighederne i Danmark.

Hos My Fish Poster er de vilde med fiskekunst. De er også vilde med ting, der kan forsøde livet bare en lille smule. Derfor lancerer de nu en velsmagende og prisvindende “fiskeportvin”. Den findes med to forskellige humoristiske "fiskeetiketter".

Portvinen er fremstillet af den portugisiske producent DONA OTÍLIA og har en gennemsnitlig alder på 8 år. Lys i farven og med intens aroma præsenterer den noter af moden frugt, krydderurter og tørret frugt. I munden er vinen fyldig og frisk og med en elegant og meget vedholdende finish. Ideel at parre med appetizers, men kan også ledsages af gode oste eller noget sødt

KØB OG STØT
For hver solgt flaske portvin donerer My Fish Poster 20 kr. til Danmarks Sportsfiskerforbund og deres arbejde for at forbedre det danske vandmiljø og fiskemulighederne i Danmark.

Læs mere og køb den her​