I Ribe fisker de efter nye medlemmer

Ribe3 Ribe Sportsfiskerforening byder på fine fiskemuligheder i både Ribe Å, Gels Å, Flads Å og Hjortvad Å.

Sæsonen er slut i Ribe Å, men Ribe Sportsfiskerforening fisker fortsat efter nye medlemmer, og som noget nyt kan foreningen nu tilbyde familiemedlemskab. For medlemmer, der ikke bor i lokalområdet, kan foreningen desuden tilbyde overnatningsmuligheder i enten sheltere ved klubhuset eller i selve klubhuset.

I Ribe Sportsfiskerforening (RSF) er der plads til flere medlemmer, og foreningen har derfor lavet flere tiltag for at gøre det mere attraktivt at blive medlem. Det betyder, at det nu er muligt at få et familiemedlemskab, når flere i en husstand ønsker at være medlemmer.

Desuden kan gæstekortfiskere, hvis de får smag for mere, trække udgiften til gæstekortet fra, hvis de vælger at melde sig ind i foreningen.

Nyt familiemedlemskab

Det er nu muligt at oprette familiemedlemskab i Ribe Sportsfiskerforening. Det fungerer sådan, at foreningen yder en rabat på 500 kr. som fratrækkes det samlede kontingent, når flere medlemmer er bosiddende på den samme adresse.

 

Tjek mulighederne for medlemskab her.

Gode overnatningsmuligheder
Er du ikke bosiddende i lokalområdet, kan du som medlem leje foreningens klubhus K2. Navnet refererer ikke til tilstandsrapporten, men til adressen Kaltoftvej 2 med en beliggenhed lige ned til Gels Å og med kort afstand til Flads Å.

Læs mere i folderen her.

En anden overnatningsmulighed er de to sheltere, der står på grunden ved klubhuset. De kan benyttes gratis af foreningens medlemmer.

Ribe2 Klubhuset K2 ligger lige ned til Gels Å. Det kan lige anes øverst til højre i billedet.

Masser af fiskevand

Ribe Sportsfiskerforening har fiskevand i både Ribe Å, Gels Å, Flads Å og Hjortvad Å. En del af foreningens fiskevand i Ribe Å, Gels Å og Flads Å er forbeholdt foreningens A-medlemmer.

Tjek fiskevandene i Ribe Å, Gels Å og Flads Å her.

Flere havørreder i 2020
Ved sæsonafslutningen er der lavet status over årets fangster i Ribe Å, og på RSF’s fiskevand blev der fanget 137 flere havørreder end i 2019.

I alt blev der fanget 477 havørreder, hvoraf de 322 blev hjemtaget. Juli var den måned, hvor der blev fanget flest, og Gels Å stod for de fleste fangster.

39 havørreder målte mellem 70 og 79 cm, mens de største lå i intervallet 80-89 cm.

Se hele statistikken her.