Succeshistorie: Seks gange så mange juniorer i Odense

Osk3 Der deltog 37 juniorer, da den nye juniormester i Put and Take skulle kåres ved Fyns Fiskevande.

Fem lørdage ved Skovsøen i Odense efterfulgt af ture til ørredsø og kysten har været den opskrift, der skulle til for at få nye juniorer. Odense Sportsfisker Klub har i hvert fald seksdoblet antallet af juniormedlemmer i løbet af de sidste to måneder.

Fem lørdage i løbet af sommermånederne inviterede juniorafdelingen i Odense Sportsfisker Klub alle interesserede børn og forældre med på fisketur ved Skovsøen i Odense. Her stod en trailer fra Fiskeekspressen klar med grej til udlån, og ikke mindre end 746 børn og ledsagende forældre lagde vejen forbi.

Ved de velbesøgte arrangementer fik børnene et tilbud om at få et komplet fiskesæt, hvis de blev medlem af foreningen, og det var der 40, der benyttede sig af, så medlemstallet i juniorafdelingen steg fra 8 til 48.

Supertilbud til nye juniorer

 

Der er stadig plads til nye juniorer i klubben, som har et flot tilbud til de nye: For kun 200 kr. bliver du medlem i resten af 2020 og i hele 2021, og samtidig får du et komplet fiskesæt med stang og hjul.

 

Læs her, hvordan du bliver medlem.

Opfølgning med nye ture
De nye medlemmer blev kort efter inviteret med på nye ture, og sidst i august deltog 37 juniorer, da der blev kåret en ny klubmester i Put and Take ved Fyns Fiskevande.

Senere gik turen til kysten ved Torø Huse. Her var kravene til udstyr og teknik noget højere, men alligevel deltog der 14 juniorer, der også havde held med at få fisk på land.

Juniorafdelingen har nu startet sine sædvanlige junioraftener, men indtil videre er de blevet afviklet i det fri ved Odense Å, så der er taget tilpas højde for corona-situationen.

Lovende samarbejde med kommunen
De flotte og velbesøgte arrangementer ved Skovsøen er også blevet bemærket hos Odense Kommune, og det har nu resulteret i et nyt samarbejde.

– Vi har fået en aftale i stand med kommunen, der betyder, at vi kan låne en turbus, fortæller juniorleder Mike Birch og fortsætter:

– Samtidig kan vi se frem til økonomisk støtte, så vi vil kunne tilbyde juniorerne nogle rigtig spændende og længere ture i den kommende tid.

Osk2 Fiskeekspressen har hjulpet med gratis lånegrej, når juniorafdelingen har lavet ture.