Nye COVID-19-anbefalinger til foreninger i Danmarks Sportsfiskerforbund

COVID-19-anbefalinger Lystfiskeri kan fortsat dyrkes under hensyn til de seneste corona-restriktioner. Foto: Søren Astrup Jørgensen.

På baggrund af de nye corona-restriktioner har Danmarks Sportsfiskerforbund samlet nogle klare anbefalinger for aktivitetsniveauet i sportsfiskerforeninger.

Antallet af smittede med COVID-19 er stigende i Danmark, og Regeringen har fra d.d. indført nye restriktioner. På den baggrund har Danmarks Sportsfiskerforbund i dag udsendt nye anbefalinger for klubaktiviteter til samtlige formænd i Forbundet.

Danmarks Sportsfiskerforbunds anbefalinger:

• At foreningerne holder fast i juniorarbejdet. Idræts- og kulturaktiviteter for børn og unge under 21 år er fritaget fra regeringens seneste restriktioner.

• At man bærer mundbind i klubhusene.

• At foreninger aflyser alle arrangementer for voksne, som primært har et socialt formål.

• Udendørsaktiviteter som f.eks. restaureringsarbejde skal foregå i grupper på maks. 10 deltagere.

Anbefalingerne er baseret på de overordnede anbefalinger, som vi har modtaget fra myndighederne. Hvis de endelige retningslinjer fra Kulturministeriet giver anledning til ændringer i ovennævnte, udsender vi nye anbefalinger til samtlige foreninger.

De nye forordninger gælder frem til 2. januar 2021. Der er dog mulighed for justeringer den 22. november 2020, eller når regeringen finder det nødvendigt.