Spændende kystkonkurrence med udvidet fiskeområde og mulighed for øhop

Odder Alle deltagere i Odder Kystkonkurrence får et gavekort på 100 kr. til Aarhus Fishing Gear, og så er der selvfølgelig gode præmier at vinde i konkurrencerne.

Når Odder Sportsfiskerforening afvikler sin kystkonkurrence i dagene 9.-11. oktober 2020, er fiskeområdet udvidet med Horsens Fjord og de tre øer Hjarnø, Tunø og Samsø. Det gælder om at fange den største havørred, men der er også præmier til sjove bifangster og stemningsfulde fotos.

Med en kystkonkurrence, der strækker sig over tre dage, er der god mulighed for at prøve forskellige pladser, så du kan både tage på øhop og udforske dele af den jyske østkyst, når Odder Sportsfiskerforening afholder sin årlige kystkonkurrence.

Foreningen har nemlig valgt at udvide konkurrenceområdet, så der nu må fiskes fra Moesgaard syd for Aarhus ned til Hundshage på sydsiden af Horsens Fjord. Dermed må der også fiskes i hele Horsens Fjord. Har du lyst til at tage på øhop, kan du også forsøge dig på Hjarnø, Tunø og Samsø.

Program
Konkurrencen starter fredag den 9. oktober kl. 00.01 og slutter søndag den 11. oktober kl. 14.00. Undervejs er der indvejning fredag kl. 15.00-16.00 og 19.30-21.00, lørdag kl. 13.00-14.00 og 19.30-21.00 samt søndag kl. 14.00-15.00.

Der afsluttes med præmieoverrækkelse søndag kl. 16.00.

Indvejning og præmieoverrækkelse finder sted ved foreningens lokaler på Stampmøllevej 57, 8300 Odder.

Fire konkurrencer
I selve fiskekonkurrencen handler det om at fange den tungeste havørred, og der er præmier til de ni største.

Deltagerne kan også vinde præmier ved at indsende foto af bifangster. Har tæller kun andre arter end havørred. Vinderen findes ved lodtrækning blandt de indsendte fotos.

Det gælder også i fotokonkurrencen, hvor der efterlyses gode stemningsbilleder ude fra kysten

Endelig er der en lodtrækningskonkurrence på deltagerbeviserne.

Deltagerbevis
Deltagerbevis koster 100 kr. for medlemmer af Odder Sportsfiskerforening og 150 kr. for ikke-medlemmer.

Tilmelding og betaling sker via MobilePay til 28 55 65 50 med teksten ”Kyst 2020”. Hvis der betales for flere på én gang, bedes man skrive navnene på de tilmeldte.

Sidste frist for tilmelding er torsdag den 8. oktober kl. 23.59.

Tilmeldingsgave
Alle, der tilmelder sig Odder Kystkonkurrence, modtager et gavekort på 100 kr. til Aarhus Fishing Gear. Gavekortet kan afhentes under indvejning eller inden præmieoverrækkelsen.

Præmieliste og konkurrenceregler
Se de fine præmier, og tjek konkurrencereglerne her.