Aktiv i Vejle Sportsfiskerforenings bestyrelse gennem 50 år

Arne Rasmussen Arne Rasmussen holdt selv en tale i forbindelse med sit jubilæum.

Arne Rasmussen har knoklet i Vejle Sportsfiskerforenings bestyrelse i 50 år. For den bedrift har han modtaget Danmarks Sportsfiskerforbunds æresdolk.

Det er ikke hver dag, at en frivillig i Foreningsdanmark kan kalde sig bestyrelsesmedlem gennem et halvt århundrede. Men det kan 87-årige Arne Rasmussen fra Vejle Sportsfiskerforening. Han kunne forleden fejre sit 50 års jubilæum i foreningens bestyrelse, hvor han gennem alle årene har holdt dampen oppe i arbejdet for et godt klubliv i Vejle Sportsfiskerforening.

Diplom

Ved fejringen af jubilæet fik Arne Rasmussen overrakt Danmarks Sportsfiskerforbunds æresdolk af forbundets næstformand Hans E. Nielsen. I sin tale til jubilaren fremhævede næstformanden, at Arne Rasmussen altid er flittig og hjælpsom i foreningen og møder velforberedt til bestyrelsesmøderne. Han er hyggelig og rar at være sammen med og en vellidt person i både foreningen og blandt lodsejerne.

I Vejle Sportsfiskerforening er Arne Rasmussen for øvrigt foreningens omvandrende historiske opslagsværk. Han er kendt for at have en hukommelse som en elefant, og derfor lyder det ofte: Spørg Arne!