Kystdage på Djursland med tilbud til alle

Kystdage

Når Lystfiskerforeningen AROS afholder Kystdage på Djursland den 11. til 13. september, er der både aktiviteter, hvor hele familien kan være med, og en kystkonkurrence, hvor vinderen kan kalde sig Djursland Master 2020.

AROS Kystdage er et nyt koncept, som Lystfiskerforeningen AROS står bag. Det omfatter dels en kystkonkurrence, der afvikles over hele weekenden, og dels en række aktiviteter om lørdagen rettet mod både børn og voksne.

Lær at fiske
Lørdag den 12. september kl. 10-18 står folk fra AROS klar ved Nappedam i Kalø Vig for at hjælpe børn og voksne, som har lyst til at prøve at fiske.

– Tag børnene med, og lær at kaste med spinnestang eller fluestang. Vi har erfarne lystfiskere klar til at hjælpe med alt, hvad der kunne tænkes. Alle, der har lyst til at udforske lystfiskeriet, er velkommen til at kigge forbi og fiske med vores grej. Vi har en lystfiskergave til alle de besøgende, lyder opfordringen fra arrangørerne.

Der bliver også mulighed for at smage på naturen, for du kan få tips til, hvordan du finder og tilbereder blåmuslinger.

Djursland Masters
– Er du kystfisker og vil vise de andre, hvem der er mesteren på Djursland og i Århusbugten, så deltag i konkurrencen, og fisk løs i tre dage på noget af Danmarks bedste havørredvand, skriver AROS i oplægget til konkurrencen, der starter fredag den 11. september kl. 00.00 og slutter søndag den 13. september kl. 13.00.

Under konkurrencen må der fiskes på strækningen fra Udbyhøj syd/Randers Fjord sydpå til og med Kysing Næs.

Deltagerbevis koster 175 kr. + et mindre betalingsgebyr. Der er rabat for medlemmer af AROS og for juniorer (under 18 år). Deltagerbeviser kan købes her. Indtægter ved konkurrencen vil gå til næste års konkurrence, samt til foreningens juniorarbejde.

Indvejningen foregår ved Nappedam Bådelaug, Molsvej 33, 8410 Rønde. Der er præmier for mere end 60.000 kr. Den samlede præmieliste samt reglerne for konkurrencen kan du se her.