Fisk til stort set alle ved børnekonkurrence i Haderslev

IMG 5229 Flere af de deltagende børn fangede deres allerførste fisk ved konkurrencen i Haderslev.

Fiskeekspressen leverede grejet, og børnene klarede fangsterne, da Sønderjysk Sportsfiskerforening havde inviteret til fiskekonkurrence ved Fuglesø.

Søndag den 9. august havde Sønderjysk Sportsfiskerforening inviteret børn i Haderslev Kommune til en fiskekonkurrence, der blev afholdt ved Fuglesø.

15 børn havde taget vel imod tilbuddet, og sammen med forældre og bedsteforældre troppede de op på en varm dag med 25-30 grader, så der ud over fiskegrejet blev der brug for masser af solcreme og kolde drikke.

En trailer fra Fiskeekspressen var med ved konkurrencen og hjalp med grej til dem, der ikke selv havde medbragt.

Flest og størst
Trods varmen var fiskeriet fint, og næsten alle deltagere fangede fisk. For mange var det deres allerførste fisk, og så var glæden selvfølgelig ekstra stor.

Præmien for at fange flest fisk gik til Tilde Fjeldsted, der fangede 21 fisk, men Silas Lind Sørensen stod for dagens største fisk. Han fangede nemlig en gedde på hele 82 cm.

Alle deltagere fik en lille præmie med hjem i form af endegrej og lidt læsestof.

Følg Fiskeekspressen
Fiskeekspressen er et tiltag i forbindelse med regeringens sommerferiepakke ”Sommer i Danmark”. Det er et landsdækkende tilbud om udlån af grej til familier, foreninger, skoler, dagtilbud og andre grupper, der vil ud at fiske. Formålet er at undersøge, om muligheden for at låne gratis udstyr – og få hjælp til at fiske – kan få flere til at blive lystfiskere.

Projektet er finansieret af Miljø- og Fødevareministeriets naturmålsmidler. Danmarks Sportsfiskerforbund og lokale sportsfiskerforeninger står for driften af Fiskeekspressen.

Læs mere om Fiskeekspressen her, og se kommende aktiviteter.