Kæmpesucces for Fiskeekspressen i Odense

Image8 Odense Sportsfisker Klub har virkelig haft succes med arrangementerne ved Skovsøen i Odense. Fiskeekspressen er på plads igen de kommende tre lørdage.

Med 200 deltagere i gennemsnit har Odense Sportsfisker Klub de sidste to lørdage haft kæmpesucces med at køre Fiskeekspressen i stilling ved Skovsøen i Odense. Arrangementerne fortsætter de næste tre lørdage, så du har stadig chancen for at være med.

Når Odense Sportsfisker Klub (OSK) tidligere har lavet arrangementer ved Skovsøen i Odense, har der som regel været omkring 50 deltagere, så det er derfor gået over alt forventning de sidste to lørdage, hvor klubben har benyttet Fiskeekspressens udstyr og inviteret til gratis fiskeri i Skovsøen, hvor der ellers ikke er tilladt at fiske.

200 deltagere i gennemsnit
Ved det første arrangement den 18. juli kom der 192 deltagere. Det var mest børn ifølge med deres forældre eller andre voksne, men også unge under 18 år, der kom på egen hånd. Efter arrangementet viste TV Fyn et indslag, og det har sikkert skærpet opmærksomheden, for lørdag den 25. juli kom der 219 deltagere.

– Vi har haft næsten hundrede fiskesæt i gang, så der har været nok at se til for de 8-10 hjælpere, der har stået klar med hjælp og vejledning, fortæller Mike Birch, der er juniorleder i OSK.

Fordelt på aktiviteter
Hvert arrangement har været afviklet over tre timer fra kl. 9 til kl. 12. Deltagerne har været udstyret med armbånd og er blevet godt fordelt mellem forskellige aktiviteter, så forholdsreglerne omkring Covid-19 har kunnet overholdes.

– Det har været en ren fest. Vi havde håbet på 100 deltagere og søgt tilladelse til dette antal, fortæller Allan Birk Hansen, der er formand for OSK. Han fortsætter:

– Vi måtte derfor have kontakt til politiet igen, da der kom så mange. De var dog positive og ved at få fordelt deltagerne ved både fiskeri, kastebane og krible-krable bakker har vi kunnet overholde retningslinjerne.

Image1 En gedde på 99 cm og 6,7 kg blev beundret af de mange børn.
Image2 Der blev fanget en del gedder under de to arrangementer.
Image5 Mange børn prøvede at fange deres første fisk.

Særligt tilbud til nye juniorer
Allan fortæller også, at 14 deltagere indtil videre har taget imod klubbens særlige tilbud om juniormedlemskab.

Tilbuddet indebærer, at du kan blive juniormedlem for kun 200 kr. resten af 2020, og samtidig for du lov at beholde det fiskesæt, du har lånt ved arrangementet ved Skovsøen.

Kommende arrangementer
Arrangementerne for børn og unge, samt voksne ledsagere fortsætter de næste tre lørdage, så 1. august, 8 august og 15. august 2020 – alle dage kl. 9-12 – står OSK og Fiskeekspressen klar ved Skovsøen i Odense.

Tilmelding til arrangementerne kan ske her.

Ud over arrangementerne ved Skovsøen har OSK og Fiskeekspressen flere juniorture i støbeskeen. Den 30. august laver klubben en put and take-tur til Fyns Fiskevand, og der er desuden planer om en molefisketur til Nyborg.

Følg med i aktiviteterne på juniorafdelingens Facebookside.