Sportsfiskernyt: 20 af forårets hotte grejnyheder

Samlet Grej2

Foråret er kommet, og derfor har Sportsfiskeren samlet 20 bud på forårets spændende grejnyheder.

1507350 Spiderwire Stealthsmooth12 Braid Moss Green Filler 2019 Alt5

1. Stealth Smooth 12
Amerikanske Spiderwire byder i 2020 på en ny fletline med navnet Stealth Smooth 12. SpiderWire anvender i denne line en tolvtrådet fremstil­lingsteknologi, der giver en tætvævet line med en rund og smidig profil, som lægger sig pænt på spolen. Samtidig har Stealth Smooth 12 fået en mikrokrystal-coating for at forbedre kasteegenskaberne. I Danmark føres den nye Spiderwire i farverne grøn og transluscent.

Pris fra: 399,-

www.purefishing.dk

 

 

 

Ahrex Flexistripper 125Cm Belt SKU No 200 Close Up 05

2. Ahrex Flexistripper
Ahrex har overtaget produktion og distribution af Flexistripper, og den populære fluelineholder er i den anledning kommet i en ny udgave. Flexistripperens form og bløde pigge, som nænsomt holder fluelinen på plads under vadning eller langs åen, er de samme, men Flexistripperen leveres nu en i havblå farve med et opgraderet neoprenbælte.

Pris: 499,-

www.ahrexhooks.com

 

 

 

Westin P138 Bullteez Headline (2)

3. BullTeez
Gedder elsker store agn, og Westins nye BullTeez shadtail får nu en storebror på 24 cm og 107 g. Som sin lillebror har den store BullTeez en let rullende gang, og BullTeez kan både rigges til lavt vand eller fiskes i dybden med et klassisk jighoved. Westin BullTeez fås i otte farvevarianter, der alle har håndmalede detaljer og livagtige øjne.

Pris set til: 45,-

www.westin-fishing.com

Cannon 1902335 Optimum Lowaway

4. Cannon Optimum
Downriggeren Optimum fra Cannon har LCD-farveskærm, trådløs integration via Bluetooth og mulighed for at tilslutte Fish Hawk Electronics til din mobiltelefon. Optimum downriggers trådløse netværk giver kontrol over flere downriggere med et tryk på én knap. Cannon Optimum kan således vise trollingdata på både din Humminbird Fishfinder og din smartphone. Fås i både fersk- og saltvandsudgave.

Pris fra: 16.999,-

www.normark.dk

 

 

Lew's Pro Ti

5. Lew’s
Sportdres i København er netop blevet forhandlere af de amerikanske multihjul fra Lew’s. Sportdres lagerfører i første omgang otte forskellige Lew’s modeller, som alle fås i både højre- og venstrehåndsudgaver. Det afbillede Lew’s Pro-Ti hjul har en solid aluminiumsramme, der huser både aluspole, kulfiberbremse, titaniumbelagt linefører og en række japanske højhastighedslejer. Vægten er 178 g.

Pris fra: 599,-

www.sportdres.dk

 

 

 

WX Breach (1)

6. Captivate
Wiley X introducerer den patenterede og farveforstærkende teknologi Captivate, som nu anvendes i linserne på flere af Wileys polariserende solbrillemodeller. Menneskets øje udvisker automatisk overgangene mellem de blå, grønne og røde lysbølger, men Captivate-teknologien får farverne til at fremstå klarere. Blandt Captivate-model­lerne ses blandt andet den viste Breach model, som også kan bestilles med styrke.

Pris: 1.895,-

www.wileyx.dk

 

 

W10 Spin Headline

7. Westin W10
Westin har anvendt Torays nyeste nano-resin teknologi Torayca i stangserien W10. De fire modeller, tre spin og en trigger/predator version, er således bygget på moderne cutting-edge klinger med hidtil uset styrke og følsomhed. De håndbyggede klinger har G-Hyper kulfiberhåndtag og er monteret med hjulholdere og øjer fra Fuji. De fire Westin W10 stænger er alle todelte og spænder over kastevægte fra 5-150 g.

Pris: 6.999,-

www.westin-fishing.com

Roach Svendsen71457 M

8. 4D Line Thru Roach
Savage Gears Line Thru Roach har fået en opgradering i form af 4D-konceptet. Først har en rigtig skalle været igennem en 3D-skanner for at opnå den rigtige form. Agnens mønster er efterfølgende printet direkte på for at få flest detaljer med, og som yderligere et lokkemiddel har Savage Gear nu tilføjet duft til agnen. De nye modeller er designet til en fart mellem 2,4-4 km/t, og de måler 32 cm og vejer 420 g.

Pris: 399,95

www.savage-gear.com

 

 

Westin P145 Buzzbite Headline 02

9. BuzzBite
Denne nye aborrewobler fra Westin er designet til at kunne dykke ned på 1-2,5 meter uden store anstrengelser for fiskeren. BuzzBites små hektiske udslag og raslekugler lokker forførende, mens vægtfylden gør, at wobleren nærmest står stille i vandsøjlen ved spinstop. BuzzBite er fremstillet i ABS-plast og fås i to udgaver på henholdsvis 5 cm og 6 g og 6 cm og 10 g.

Pris: 79,-

www.westin-fishing.com

My Fish Poster Havørred

10. My Fish Poster
Onlinebutikken My Fish Poster tilbyder forskellige print af fiskemotiver. Hos My Fish Poster kan du også få fremstillet en 1:1 illustration af din egen trofæfisk. Indtil videre i kategorien ørred, laks og gedde, men flere arter er på vej i butikken.

Derudover sælger My Fish Poster en række print af forskellige fiskefotos i både farve og sort/hvide udgaver samt originale værker af tilknyttede kunstnere.

Pris fra: 199,-

www.myfishposter.com

 

 

Simms G4z Stockingfoot Slate S20 2 Hires (1)

11. Simms G4 Waders
Der ligger næsten to års testfiskeri bag Simms’ opgradering af de to waders i topserien G4. Simms G4Z har lynlås i fronten, mens Simms G4 Pro har en klassisk front med en stor lomme. Begge waders er udført i tre lag Gore-Tex Pro Shell øverst og fire lag nederst. Der ligger en stribe patenterede løsninger bag opgraderingen, og de nye G4 modeller skulle være Simms mest slidstærke waders til dato. G4 fås i et hav af størrelser og nu også med forskellige fodstørrelser. 

Pris fra: 6.999,-

www.flyfisheurope.com

 

 

 

Mcsnack Glitterbluesilver 2020 1517085 Alt1

12. McSnack
Abu Garcia´s samarbejde med den svenske predatorekspert Claes "Svartzonker" Claesson har resulteret i den nye McSnack-serie af nedskalerede jerkbaits. McSnack måler 9 cm, og med sin lave vægt på blot 22 g kan agnen anvendes til lettere fiskeri med både spinne- og multistænger. McSnack har en flaksende gang med masser af "belly flash" ved spinstop. Svartzonker McSnack fås i tolv specialfarver.

Pris: 119,-

www.purefishing.dk

 

 

Burbot

13. Spawn Simi Seal
Den nye dubbing fra Spawn er oplagt til danske kystfluer, tropiske saltvandsfluer og laksefluer, som skal have et ekstra pift. Som navnet antyder, kan Simi Seal Dubbing bruges som et alternativ til sæluld. Simi Seal Dubbingen er dog nemmere at håndtere, og de korte til mellemlange fibre er mikset med en smule flash. Spawn Simi Seal Dubbing fås i hele tyve farver, heraf seks UV-varianter.

Pris: 35,-

www.flyco.dk

Pike Svendsen71473 M

14. 3D Hard Pike
Savage Gears 3D Hard Pike er en opfølgning på 4D Line Thru Pike for at imødekomme efterspørgslen på modeller i hård plast. Den firedelte 3D Hard Pike har en geddes livagtige gang, og den fungerer både til kastefiskeri og trolling. Agnen går bedst med en fart på mellem 2,6-5,5 km/t. Savage Gear 3D Hard Pike fås i en 20 og 26 centimers udgave, som vejer henholdsvis 59 og 130 g. 

Pris: 249,95

www.savage-gear.com

 

Areagamespoons Roru Edgebluesilver

15. Area Game Spoons
Berkley introducerer lige nu en serie iøjnefaldende mikroblink under fællesbetegnelsen Berkley Area Game Spoons. Serien består af ikke mindre end 247 varianter fordelt på fem forskellige udgaver, som hver især fås i tretten udvalgte farvekombinationer i vægte fra 1,0-4,4 g. Der medfølger enkeltkroge både med og uden modhage med hver Berkley Area Game Spoon.

Pris: 35,-

www.purefishing.dk

Absolute Predator Knottable Wire

16. Absolute Predator
Scientific Anglers Absolute Predator wire er designet til fluefiskeren, der gerne vil kunne binde fluen på et stålforfang med en normal knude. Den bløde 7x7 rustfrie wire er desuden betrukket med kamuflerende brun nylon for at begrænse synlighed og refleksioner. Scientific Anglers Absolute Predator Knotable 7x7 Wire leveres på spoler med 25 fod og fås i 25 og 40 punds udgaver.

Pris: 179,-

www.flyfisheurope.com

 

 

 

 

WS 6 Front#1 Turn

17. WS6
Jakkemodellen WS har været at finde i Geoff Andersons sortiment i tyve år. WS6 er nyeste version af jakken, som nu er lavet i det åndbare og vandtætte The System Fabric. WS6 er designet i Danmark og har en række opgraderede detaljer, blandt andet to indbyggede pin-on-reels med magnet til værktøj, vandafvisende lommedesign med automatisk magnetlukning og Hypalon håndledslukning. Geoff Anderson WS6 har i alt syv lommer.

Pris: 2.999,-

www.geoffanderson.dk

Volantis Series Carton 011520

18. Volantis Integrated
Scientific Anglers lancerede sidste år skydehovedet Volantis til det skandinaviske kystfiskeri. Samme tapering og vægte er nu anvendt i WF-fluelinen Volantis Integrated, der ligesom skydehovedet fås i både en hel flydende udgave og en med intermediate klump efterfulgt af flydende runningline. Begge Volantis Integrated liner har en klumplængde på 10,1 m og fås fra klasse 5-8.

Pris: 699,-

www.flyfisheurope.com

 

 

 

Rapalaxrhk14 HERO

19. Rapala Haku
X-Rap modellen Haku er at finde blandt Rapalas 2020-nyheder. X-Rap Haku måler 14 cm og vejer 74 g. Haku fås i femten forskellige farver og er designet med Rapalas Walk-the-dog Glide Bait aktion, og som jerkbait er Haku derfor nem at få til at gå med de attraktive fra-side-til-side bevægelser. De to VMC Coastal Black kroge er monteret på et 100 punds titanium release-system, så den bagerste krog løsnes fra agnens krop ved hug. 

Pris: 215,-

www.normark.dk

Vendetta WG802M10 30Gs 2020 1511781 Alt9

20. Vendetta Winn Grip
Svenske Abu Garcia er klar med en opdateret version af Vendetta-stangserien til 2020-sæsonen. Vendetta-serie er blevet forsynet med det nye Winn Dri-Tac Grip håndtagsmateriale, der giver et sikkert greb om stangen, selv når håndtaget er vådt. Klingerne i Vendetta Winn Grip-serien er fremstillet i 30 Ton kulfiber, og stængerne fås fra lette UL-versioner på 5,6 fod til kraftigere versioner på op til 10 fod.

Pris fra: 599,-

www.purefishing.dk

Find meget mere spændende grej her.