Aflyst Hornfiskefestival afløses af online-konkurrence

Festival I år afvikles Hornfiskefestivalen i Kalundborg Kommune som en online-konkurrence. Det er gratis, og alle er velkomne til at deltage.

Som følge af Corona-situationen er den årlige Hornfiskefestival i Kalundborg Kommune blevet aflyst, men arrangørerne har i stedet taget initiativ til en alternativ online-hornfiskekonkurrence i perioden 1.-10. maj 2020. Læs her, hvordan du kan deltage.

I lighed med mange andre fiskekonkurrencer her i foråret har arrangørerne af den årlige Hornfiskefestival i Kalundborg været nødsaget til at aflyse arrangementet.

Men i stedet inviteres du til gratis at deltage i en alternativ online-hornfiskekonkurrence med fine præmier på spil. Det er Kalundborg Kommune, der i samarbejde med Fishing Zealand og de tre lokale foreninger i Kalundborg, Høng og Gørlev har taget initiativ til konkurrencen.

Sådan deltager du
Konkurrencen løber fra den 1. til den 10. maj kl. 16.00, hvor den traditionelle Hornfiskefestival også ville slutte. For at deltage i konkurrencen skal du både medbringe din fiskestang og kamera, når du skal på fisketur langs kysterne i Kalundborg Kommune.

I konkurrencen gælder det dog ikke om at fange den længste eller tungeste hornfisk. Derimod kan du deltage med ét billede, som viser stemningen fra selve fiskeriet, en flot fangst af hornfisk eller måske tilberedningen af din yndlingsret med hornfisk.

Billedet skal du efterfølgende lægge op på Hornfiskefestivalens Facebookside - meget gerne med en lille beretning. Vinderne er de 20 billeder, der har fået flest reaktioner i form af “likes” eller “hjerter” afgivet på Hornfiskefestivalens Facebookside inden d. 10. maj kl. 16.00.

Fine præmier på spil
– Den traditionelle Hornfiskefestival, plejer at løbe af stablen på Kalundborg Havns nye Havnepark i maj. Vi ønsker dog fortsat at skabe opmærksomhed på de mange gode oplevelser, som man kan få gennem fiskeriet efter hornfisk, når man færdes langs kyster og på havne i Kalundborg Kommune. Således inviterer vi nu til en alternativ hornfiskekonkurrence, hvor der også er fine præmier på højkant, fortæller Henrik Larsen fra Fishing Zealand.

Se hele præmielisten her.